Глумац Бане Видаковић иза себе има бројне запажене улоге у филмским и серијским остварењима. Но без обзира на све то, он не крије да му је највећу популарност донео серијал Курсаџија, по чему су га, иначе и млађе популације запамтиле. Иако му ово многи замерају, и сматрају то његовим промашајем, глумац је ипак другачијег мишљења. 

- Глумац сам зато што сам у позоришту направио добре улоге. Годинама већ у Народном позоришту имам по две нове премијере у сезони. Телевизија је важна да вас упозна шири аудиторијум. Нисам имао појма о важности телевизије док нисам снимио „Курсаџије”. Популарност је трајала десет година, на моје запањење - прича Видаковић. 

Пре неколико година Бане је изјавио како ће престати да тезгари кад плата глумца у позоришту буде 3.000 евра, а ово мишљење ни дан-данас није променио. 

Фото: Катарина Михајловић

 

- И даље то тврдим. То је био мој одговор на питање шта ће првак Народног позоришта у Београду у „Курсаџијама”. Не плаћа ми позориште рачуне. Нисам продавао виршле, већ радио свој посао, с мало нижим критеријумима што се тиче хумора. Кад будем имао плату 3.000 евра у позоришту, јавно ћу се одрећи „Курсаџија”. Не мислим ништа лоше о том формату, јер тај програм воли публика. Не видим више разлог за постојање таквог програма.

Како је тренутно ангажован на једном пројекту у којем глуми човека који је заљубљиве природе и који је романтичар, глумац открива како ствари стоје у приватном животу. 

- Тешко питање за мене. Моја девојка би сигурно рекла да нисам као Жика (смех). У љубави се дајем колико могу, а само је питање да ли је с глумцем здраво бити. Мене нема довољно у мом животу, а камоли као партнера.

(24седам)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".