- Тај мали љигавац. Открила сам да ме бивши муж вара захваљујући апликацији Страва - почела је, па објаснила да су она и њен супруг пратили једно друго на тој апликацији, која, између осталог, приказује и мапу, односно руту трчања, а затим је открила шта јој је пробудило сумњу.

- Било је много дана кад би ишао сам на трчање, а ја бих остала код куће и вежбала. Сећам се и да сам му предлагала да одем с њим, али он би увек смислио неки разлог га не кренем - испричала је.

Затим је објаснила како ју је супруг једног дана обавестио да ће узети паузу једно од другог, што јој је пробудило сумњу па је почела да истражује.

@meg.c.mcgee Brb, applying for the FBI 🕵🏼‍♀️ @Strava #fyp #storytime #cheater ♬ original sound - Meg

- Као и сви мушкарци који варају, и он је мислио да је јако лукав и прикривао је трагове, а ја сам из различитих извора почела да добијам делиће информација - испричала је, додајући како се све поклопило кад је претражила апликацију.

- Гледајући његове мапе, видела сам да би своје 'трчање' започео у нашој кући, а завршио би у њеној кући. Живела је удаљена мање од километар од нас - открила је у видеу који је прегледан неколико милиона пута, а људи су у коментарима написали како није једина која је открила варање захваљујући апликацији.

Кад ју је један пратилац упитао да ли је реч о њеној пријатељици, пошто је љубавница живела близу њих, Меган је одговорила потврдно.

БОНУС ВИДЕО: