У току дана у већем делу земље бити променљиво време уз смену облачних и сунчаних интервала и суво време, а само се понегде у Војводини, уз више облачности, пре подне и средином дана очекује краткотрајна киша.

Увече ће се разведрити.

Дуваће углавном слаб променљив ветар на северу и истоку Србије и умерен западни и северозападни.

Најнижа температура биће од 2 до 7 °C, а највиша од 13 до 17 °C.

У другој половини ноћи на југу и југоистоку Србије уследиће ново наоблачење, пред јутро понегде с кишом.

У Београду јутро ће такође бити претежно ведро. У току дана биће променљиво уз смену облачних и сунчаних интервала. Увече ће се разведрити. Дуваће ветар слаб до умерен западни и северозападни.

Најнижа температура око 6 °C, а највиша око 14 °C.

До четвртка, 25. априла, биће умерено до потпуно облачно, повремено с кишом и локалним пљусковима, понегде уз могућност грмљавине, а на високим планинама у току ноћи или у јутарњим сатима са снегом.

Већа количина падавина очекује се у уторак, 23. априла, у другом делу дана, на југу и истоку Србије, од 15 до 25 мм, локално и преко 30 мм, док ће у кошавском подручју бити ветровито са умереним и јаким југоисточним ветром, који ће на југу Баната и у доњем Подунављу достизати ударе олујне јачине.

Од петка, 26. априла, претежно сунчано и постепено топлије, а само се још у петак у брдско-планинским пределима, уз променљиву облачност, понегде очекује краткотрајна киша или пљусак.

БОНУС ВИДЕО: