Регионална певачица Индира Радић је причала о жељи да сними дует са певачем Дином Мерлинм, али и о бенду који је у истом саставу: 

- Чланови мог бенда и ја се супер дружимо, све обилазимо заједно када негде отпутујемо. Код нас се ништа није променило у односу на раније турнеје. Десет година имам исти тим - рекла је она на почетку, па  обелоданила у ком су периоду она и Мерлин требали да сниме дует:

 

- У неко време двехиљадитих имала сам једну песму која је била типична за Дина Мерлина и мене. Сарадници моји и ја смо тада размишљали о томе, али нисмо то остварили - казала је она.

Када је Индира снимила песму "Лопов", Дино је дао своје мишљење: 

- Послали смо Мерлину песму и он је одслушао и рекао: "Ех, што ме ниси позвала када си снимала песму 'Лопов'", али ко може да зна шта ће бити хит... Нисам после ни са ким ни снимила ту песму, заборавила сам и која је. Рале и Марина су урадили ту песму, одлична је, а зашто Дино то тада није осетио не знам - открила нам је певачица, па се дотакла покојне ауторке многих хитова, Марине Туцаковић.

- Велика је ауторска криза, тешко је направити песму певачима који су дуго на естради. Марине нема, осећала је певаче, сада је јако тешко стати иза тога, а ја док не будем сигурна да је то то, нећу издати ништа - истакла је Индира, а више детаља пронаћи ћете у видеу изнад.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dino Merlin (@dinomerlin)

 

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: