Оптичке илузије су фасцинантне будући да начин на који наш мозак перципира слике, може да буде сасвим различит од доживљаја других људи.

То се догађа када се оно што гледамо поиграва с нашим видом.

Запањујућа оптичка илузија и тест личност тврди да идентификује ваш највећи страх, једноставно на основу онога што прво видите на слици.

Фото: ТикТок принтскрин

 

Тест, који је поделио Times Now, такође је нашироко кружио друштвеним мрежама, а корисници су просудили да је врло тачан.

На први поглед, илузија је само црно-бели цртеж, али постоје две потенцијалне ствари које бисте прво могли да видите на слици, пише Дејли мејл.

Глодар: Ако сте прво угледали глодара, у горњој половини слике, то значи да се бојите да се ослоните на друге. Волите да будете независни па би исмевање и понижавање били ваша најгора ноћна мора. Ако прво приметите глодара, то значи да тежите да будете самопоуздани и да се бојите да се суочите са сажаљењем или ругањем, јер би вам они у великој мери срушили самопоуздање. Морате да имате потпуну контролу над својим животом и не желите да допустите било каквим спољним утицајима да утичу на оно што одаберете да радите. То такође значи да сте одговорна особа и да је једна од ствари коју највише мрзите да тражите помоћ других.

Профил мушкарца са стране: Ако прво видите бочни профил, то значи да имате дубок страх од изолације и самоће. За разлику од људи који су први видели животињу, вама је битно да будете са другима јер вам је потребна људска интеракција. Способни сте да будете независни, међутим, ваш систем подршке врло вам је важан па се бојите да ће га повући. Имати некога на кога се можете ослонити од највеће је важности па је то што сте потпуно сами ваша највећа брига.

БОНУС ВИДЕО: