Детаљно је описала ситуацију, а њену исповест преносимо у целости.

"Моји родитељи, тата (63) и мама (60), су у браку већ 43 године. Имам шесторо браће и сестара. С мојим мужем (39) сам од своје 15. године. Затруднела сам са 17 година и преселили смо се код мојих родитеља. Родила сам сада већ 22-годишњу ћерку", започела је своју исповест.

Ипак, иако је њихов живот деловао идилично, убрзо је сазнала грозоте које су се догађале последњих 22 године.

Фото: Shutterstock

 

"Цео свет ми се срушио на новогодишњој ноћи када сам се раније вратила с путовања на које сам ишла с пријатељима. Ушла сам у спаваћу собу и затекла маму како води љубав с мојим мужем. Мама је вриштала на мене да изађем из 'њихове' спаваће собе, што ме је још више потресло", испричала је.

Тада је сазнала да је њен муж био у вези с њеном мајком чак и пре него што су се венчали. Према речима мужа, њена мама га је 'завела' кад су имали 18 година и живели у њиховој кући. Од тада су имали незаштићене полне односе барем једном месечно. Према временском оквиру афере, нагађала је да су њена браћа близанци и најмлађа браћа и сестре потенцијално деца њеног супруга.

"Израчунала сам и била ужаснута јер је то значило да би моја браћа близанци и најмлађи брат могли да припадају мом супругу", објаснила је.

Фото: Shutterstock

 

Жена је срцепарајућу истину одлучила да открије и свом оцу, којег је та вест сломила.

"Непотребно је рећи да смо чули моју мајку како вришти из куће кад јој се супротставио", додаје.

Ипак, жена ту није стала - драма је разоткривена и на породичном окупљању у кући њене сестре.

Фото: Профимедиа

 

"На забави сам рекла својој 22-годишњој ћерки да одведе сву децу у подрум и пусти филм како бих могла пред свима да кажем шта су мој муж и мајка тачно радили", испричала је.

Али, иако је део породице био на њеној страни, нису сви подржали одлуку да јавно открије 22 године дугу аферу. Троје најмлађих браће и сестара, као и цела породица, сада већ бившег мужа, и његова сестра, сматрали су да је ужасна особа јер је то са свима поделила. Отада је њена мајка због скандала изгубила посао и упорно тврди да јој је ћерка тиме уништила углед и живот. Али није само њен однос с мајком укаљан – постоје и планови за развод.

"Презирем свог бившег мужа, јер је био у исто време у кревету са мном и са мојом мајком. Направио је децу мојој мајци док сам ја мислила како је слатко што смо трудне у исто време. Ово је уништило моје поверење у људе и верност", завршила је, пише британски Сан.

БОНУС ВИДЕО: