Сукоби су прешли у крваве туче, па чак и пуњцаве на њеним наступима. Сва срећа, она је пролазила неповређено. 

- На сваком мом наступу, испадне нека туче. Ето то је неко неписано правило и ја сам више огугла на такве ситуације и призоре. Било је и пуцања и туче, али људи једном ја певам кад испред мене се појављује лик цела глава му крвава. Ја гледам стоји човек испред мене сав крвав. Ја га питам шта му је, јел добро он каже да му није ништа - описала је Дара у поткасту.

Једном приликом се нашла у врло незгодној ситуацији на једној ромској свадби. Ушла је у конфликт са водитељем: 

- Радила сам једну ромску свадбу и напушила их к*****. Јако сам достојанствена, не дам на себе. У почетку када су ме звали на те ромске свадбе нисам знала шта је то. Сад знам и кажем одмах толико и толико, дођем на 45 минута, отпевам и идем - присетила се певачица свадбе на којој је избио скандал:

- Дође Шабан, Јана, Зорица Брунцлик, Шериф Коњевић, Брена била, седиш и слушаш ону њихову музику која је до пања одврнута, мозак те заболи. Два, три сата кола свирају, певачи седе. То је било у Бечу 1.500 људи, видео бим имају колико људи је тамо било. Неки водитељ, матора дртина тамо, већ се ушмркао, диригује, мајмунчина нека и каже он: 'Сад Дара' и ја му покажем да вечерам, а он мени нешто као: 'Ја кад каже'. Ја га искулирам и нешто је било и онда је рекао: 'Сад дуети', Дарко Лазић и ја".

БОНУС ВИДЕО: