Сандра Африка у уторак је наступила на концерту Александре Пријовић у Ријеци, где је направила невиђену атмосферу.

Она је у најбољем могућем расположењу била гост својој колегиници, иако је претходног викенда преживела праву драму.

Сандра се у недељу враћала с наступа из Аустрије, у коју је ишла својим аутомобилом. Како је објаснио извор за домаће медије, певачица се зауставила на пумпи у Словенији, кроз коју је само пролазила, и тада је почела њена ноћна мора.

Фото: АТА имагес

 

 

- Све је било у најбољем реду, Сандра је одрадила наступ и у недељу поподне кренула за Србију. Путовала је са другарицом јер је журила што пре да се врати за Београд и припреми за пут у Хрватску који ју је очекивао већ у понедељак. Њени музичари су остали још који дан, није било потребе да журе. Док су пролазиле кроз Словенију, Сандра и њена пријатељица су се зауставиле на једној пумпи да оду само до тоалета, али је она онако уморна заборавила да закључа аутомобил и тада се све то догодило, започиње причу извор близак Африци и објашњава шта се потом догодило:

- Сандра и њена другарица су изашле само на три, четири минута, али кад су се вратиле виделе су да су врата сувозача отворена. Чим су ушле у ауто схватиле су да су покрадене. Неко је покупио све, новчаник с новцем од наступа, два телефона, две скупоцене торбице, чак и неку шминку, имала је и мало накита који је носила на наступу који су узели. Катастрофа, људи су узели чак и електронску цигарету. Игром случаја, пасош јој је био у касети у аутомобилу и њега нису однели. Настао је хаос, али пошто је журила за Србију, није могла да зове полицију и да пријави јер не би стигла да се врати на време, каже извор.

Фото: АТА имагес

 

 

- Кад је стала на пумпу, видела је неке мигранте, сумња на њих с обзиром на то да су ту били само они, убеђена је да су је ти и опљачкали. Али док би полиција дошла и то утврдила прошло би много времена. Дошла је у Србију избезумљена, али хвала Богу да је имала бар пасош код себе и да је могла пређе границу, закључује извор.

Сандра се огласила о овом немилом догађају, али није желела много да прича на ову тему:

- Нажалост, то се догодило. Ужас, покушавамо сада да нађемо начин да ти лопови буду приведени, али сумњам да ће до тога доћи. Доживела сам огроман стрес, али шта да радим, важно је да смо здрави и живи. Од сад ћу водити рачуна, тог дана сам била преуморна и ето шта ми се догодило, казала је певачица.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: