Њему је нагло позлило, а супруга која је седела у другом делу авиона није у почетку ни знала шта се дешава. Тек када је видела да су се путници и чланови посаде ускомешали она је устала и дошла до супруга који је већ био преминуо.

Италијански медији преносе да је Федерика Марела, Ђузепеова супруга, у другом стању и да је пар кренуо на кратак одмор како би напунили батерије пре него што добију принову.

"Посада авиона и један путник, који је доктор, дали су све од себе. Користили су дефибрилатор, покушали су и реанимацију, али било је узалуд", рекао је један од путника.

Фредерика је претрпела велики шок и на крају је пребачена у болницу. Доктори су се забринули за здравље бебе јер је она у петом месецу трудноће.

Она је полицији рекла да се Ђузепе лоше осећао тог јутра али да није желео да откажу одмор. Пилот је одмах након што је сазнао шта се дешава окренуо авион и вратио у Торино. Ђузепе Стило је био пасионирани туриста.

Волео је да се шета и планинари. Његови пријатељи тврде да је био "дуа од човека". Сви из градића Вибо Валентина који је познавао њега и Фредерику остали су без текста након вести о трагедији.

(Даилyмаил)

БОНУС ВИДЕО: