- Шта ми ти сад говориш? Шта ти хоћеш? Не излази одавде, крмачо дебела. Ку**о распала! Тебе не морам трпети, задавио бих те као мачку. Ја ћу ти отерати у гроб ове разбољене - подивљао је Цар, а потом је исполивао Миљану.

- Где си ти кренуо? Волео би да будеш криминалац - рекла му је Миљана.

- Дођи да те ја угасим брзопотезно, противпожарним апаратом - настављао је Филип, па задимио целу кућу.

Иначе, Миљана тренутно пролази кроз тежак период. Она је у току синоћњег програма проговорила је о тренутној ситуацији њеног дечка Лазара Чолића Золе који је нашао нову девојку, атрактивну укућанку - Невену Савић.

- За мене су они у вези од уторка. Била сам код психијатра, рекао ми је да своје емоције морам да испољим, од уторка до сад сам спавала шест сати. Не могу да верујем, о покојницима све најлепше. Он је са мном био из користи. Трудила сам се да му помогнем у свему и да добијем оног Золицу за ког сам се борила. Јако се лоше осећам, разочарана сам у свој избор. Слепо сам веровала преваранту, који ме је на све могуће начине упропастио. Знате у каквом сам стању претходних годину дана психички, нисам стабилна. Скрхана сам. И догодило ми се да човек за кога сам све дана, увек ме је сумња убијала. Он није крив, он је човек који не воли ни сам себе. Он не може никога да воли. Давала сам шансу, мисливши да је то главни проблем који он има оправдавајући то. Када је решио 80 одсто дугова шутнуо ме као куче, оставио ме у оваквом стању. У недељу смо имали односе, незаштићене. Никада ме није волео, увек је слушао друге људе. Њему је потребан један Бане Чолак небитан у овој причи. Ја сам жртва лошег избора. Он је мушка ку*ва, а она женска - причала је Миљана кроз сузе.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".