Како "Кликс" сазнаје тело су пронашли рибари.

Увиђај је у току, а више детаља биће познато накнадно.

Стриц Драге Танасковића, Радош Танасковић изјавио је раније како не верује да је реч о самоубиству те очекује да надлежни обаве истрагу и да се утврди како је наступила смрт.

Нестанак Драге Танасковића, његов стриц Радош Танасковић пријавио је 28. марта и од тада је трајала потрага за 30-годишњим припадником Оружаних снага БИХ.

Фото: Друштвене мреже

 

Танасковића је полиција ухапсила 25. марта због наводног покушаја изнуде. Ухапшен је у Билећи и доведен у ПС Фоча одакле је пуштен 26. марта у вечерњим сатима, односно у 21:05 минута.

Камере су забележиле да се те ноћи спустио до реке испод моста у Фочи где су пронађени опушци од цигарета.

Фото: Друштвене мреже

 

СОС телефон за помоћ особама које размишљају о самоубиству

Број 011/7777-000 је СОС телефон који ради 24 сата, а на који се јављају стручњаци за спречавање самоубиства - лекари Клинике за психијатријске болести "Др Лаза Лазаревић".

Служба ургентне психијатрије прима пацијенте 24 сата без заказивања, без књижице и без плаћања, а Центар за ментално здравље од 9 до 18 прима без заказивања.

Уколико вам је потребна помоћ, сваког дана можете позвати и волонтере Центра "Срце" од 17 до 23 часа на број телефона 0800-300-303 или им се обратити мејлом на вања@центарсрце.орг.

(Атвбл)

БОНУС ВИДЕО: