- Александра Пријовић јесте заиста изузетак и највећи успех је постигла Е сад, знамо све шта је и како је радила, да не понављамо то са овим аренама и тако даље, да је стварно постала највећа звезда у региону. Сећам се сам био у жирију кад се она такмичила у Звездама Гранда. Тада смо били Стева Симионовић, Драган Босанац и ја... Ја сам био председник жирија. Тада су се само оцене наше уважавале, није се питала публика.

Иако је жири пуштао само најбоље певаче било је понеких изузетака:

- Пролазили су само певачи који најбоље певају, али било је и изузетака. Било је рецимо певача који можда нису у том моменту били таквих вокалних квалитета, али су имали нешто у себи. Показивали су неке сценске квалитете. Причам увод за Милицу Павловић. Ја сам јој тада рекао уживо да мора мало више да обрати пажњу на певање, иако се видело по њеној енергији и наступу да може да буде велика звезда. Није се због тога наљутила.

Фото: АТА имагес

 

Са садашњом највећемо звездом региона постао је пријатељ још у такмичењу:

- Пријовићка и ја смо постали пријатељи још у такмичењу. Чак ме је често и консултовала за неке песме које је да пева. Она је изванредан певач, изванредан талент, поготово у тој народној музици. Сад, она је мало у последње време отишла више у ту клупску варијанту што је нормално у тренду и тако даље. Она је била најбоља, најбољи певач апсолутно у тој сезони кад се такмичила и била је мој фаворит. То сви знају, ја то нисам крио.

Фото: АТА имагес

 

Ипак, једа Пријин поступак наљутио је Сашу Поповића због чеге је висио њен останак у Звездама Гранда:

- Она је радила, нормално, да би себи издржавале у то време по клубовима. Једну ноћ пред такмичење, рецимо петак, она је певала до четири сата ујутру и дошла је сутра у такмичење. На проби, осећа се да је мало промукао глас. Али смо ми пет, шест кола пре тога, знали ко је она и шта је и апсолутно смо јој увек давали по дванаест бодова - највећу оцену. Саша Поповић после те пробе приђе мени и каже: "Види, ја ово нећу да толеришем за Пријовићку! Ако је њој прече било да пева у дискотеци него овде..." и тако даље, било је малтене да је избацимо у том колу!

Фото: АТА имагес

 

Пошло му је, међутим, за руком да умилостиви шефа параде:

- Ја сам му рекао и њему, а и Босанцу и Стеви да сви ми знамо како она пева. Сад због тога што је она овог момента мало промукла и тако даље, то не значи да треба да је избацимо. Тако да сам јој индиректно помогао на неки начин да остане ту и она је и дан данас захвална због тога и помињамо то често кад причамо.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: