Ћерка Хариса и Мелине Џиновић Ђина, отпратила је мајку са Инстаграма. Дан пошто се Харис Џиновић огласио поводом скандала у вили на Сењаку, када је рекао да су је "уплашена деца молила да изађе", млада наследница је отратила маму и модну креаторку.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/djinadzinovic

 

 

Мелина је недавно упала у породичну кућу на Сењаку у којој Харис живи са сином Каном и ћерком Ђином. Певач је октрио како су деца реаговала на ту ситуацију.

Фото: В. Данилов, Инстаграм принтскрин/djinadzinovic/Н. Фифић

 

 

- Мелина није покушала да ме контактира. Она је напустила кућу, кад је дошла позвао сам полицију. Она има право да покупи шта је њено, она има свој неки стан, живи на другом крају града. Не знам који је био разлог њеног доласка, ја сам позвао полицију, дали смо изјаве обоје и тако се то завршило. Мало мирише на провокацију, али не знам зашто није хтела да оде. Рекла ми је да је ово њена кућа. Били смо сво четворо код куће, они су ћутали, молили су је да оде, али она није хтела. Деца (Кан и Ђина) су се плашила да не пређе све у физички обрачун - рекао је Харис у емисији "Премијера-викенд специјал".

БОНУС ВИДЕО: