Небојша Глоговац је остао упамћен по својој легендарној глуми, али сви који су га познавали наглашавају колико је он добар човек био

Смрт Небојше Глоговца погодила је целу јавност. Он је изгубио битку од опаке болести 2018. године. Иза себе је оставио велики траг, а сви који су га познавали говорили су о његовој доброти. Међу њима је и Милош Петровић Тројпец коме је Глоги много значио и поносно га је називао својим пријатељем.

Њих двојица су се упознали на снимању филма "Јужни ветар" у ком је Тројпец глумио шефа обезбеђења Глоговцу. У подкасту "Бинџ" је поделио детаље са поменутог снимања.

Фото: Новости

 

 

- Дефинитивно је највећи утисак и највећи плус и највеће задовољство је то што сам сарађивао са Глогијем и што сам сваки снимајући дан проводио са њим и што сам на крају тог снимања имао ту част да могу да га назовем својим пријатељем, и он је мене тако звао - рекао је Милош у емисији "Бинџ", па се дотакао ситуације у којој му је Глоги помогао.

фото: Принтскрин/Јутјуб/RTV Pink Official/ATA имагес

 

 

- Због њега сам схватио да се може десити да у врхунском глумачком бићу се нађе и врхунски човек, а то је дефинитивно Глоги био. Када смо снимали "Јужни ветар" ја још увек нисам имао агенцију и испао је проблем око хонорара. Он је био на телефону, седео, а ја сам причао са продуценткињом. Он је то чуо и само подигао поглед и питао: "У чему је проблем, Тројпец шта је по среди?" и продуценткиња му је рекла шта се дешава и он је гледа и само каже: "То?! Дај бре уплатите му преко мене није никакав проблем". Тако ми је учинио велику услугу, а није морао - рекао је Тројпец у емисији "Бинџ".

Из недеље у недељу у подкасту "БИНЏ" компаније Новости, новинарке Исидора Чолаковић и Катарина Филиповић причаће са глумицама и глумцима - о каријери, одрастању, љубави, начелима којима се воде кроз живот, интими...