Судећи по коментарима припадника јачег пола ретко који мушкарац би имао храбрости да буде у љубави са певачицом због природе њиховог посла.

Међутим, Катарина Грујић таквих проблема није имала, а како каже потребе за љубомором никада није било, како са њене стране, тако ни са стране њеног супруга, фудбалера Марка Гобељића.

- Код нас заиста нема љубоморе. Можда сам некада проверавала телефон, раније у везама, али сада у браку, не. Знате како, сигурно се не бих удала за неког за кога мислим да није веран и због кога бијем главу и не спавам ноћима - рекла је Катарина, а потом додала:

Фото: АТА имагес

 

 

- Битно је осетити мир, а ја сам осетила да је Марко добар човек и да је прави за мене. Стварно не бринем када је он у питању. Када неко жели да те превари, превариће те и када оде до продавнице и да баци ђубре, то су све глупости. Знам каква је Марко особа.

На питање да ли је њен супруг љубоморан будући да је она важи за једну од најпожељнијих певачица на естради, Каћа је са осмехом одговорила.

- Није љубоморан, мислим у границама нормале постоји нека доза љубоморе, али не да се проверавају телефони - поручила је Катарина.

Фото: АТА имагес

 

 

Каћа је недавно оголила душу о односу са супругом, али и његовом пресељењу у Атину.

– Он се у септембру преселио у Атину и било је јако тешко у почетку. Ја због својих пословних обавеза и Катје нисам могла да пређем тог тренутка. Мислила сам да ће после Нове године бити мање посла, међутим, избацила сам песму и кренуло је још више посла - рекла је Катарина, па наставила:

– Тешко је, јер од тренутка када смо почели забављање, верили се, венчали, нисмо се одвајали уопште. Он је викендима у карантину, ја викендима радим и то је то, свих осталих дана смо заједно и живимо заједно. Али сад одвојени скроз и да ја одем једном у месец дана, много је мало и велика је промена и за мене и за њега. Увек кажем, млади смо, здрави смо, прави смо. Знамо зашто све ово радимо, за будућност нашег детета, нас и бићемо ми поново заједно.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО: