Тенисерка Ана Ивановић (36) годинама важи за једну од најлепших Српкиња. Природном лепотом одавно је заузела високо рангирано место на овој лествици, а како године пролазе њен шарм тек долази до изражаја. Ана је тако освојила и некадашњег немачког фудбалера Бастијана Швајнштајгера са којим годинама ужива у складном браку.

Познати супружници имају троје деце, дечака. Лука (6) и Леон (5) су шестог маја прошле године добили трећег сина чије име су дуго скривали од јавности. Чини се да Ана и Бастијан живе бајковитим животом, а када су били на почетку везе медији им нису били благонаклони.

Ана и Бастијан су годинама у срећном браку

Немачки медији су посебно били сурови према српској лепотици, тврдећи да је Бастијанова дугодишња вереница, која је Немица, много лепша од тенисерке. Међутим, сада је обожавају. Док цео свет прича о Аниној лепоти, те се једно време дебатовало о томе колико је природна, једна фотографија све је показала.

Наиме, када је тенисерка објавила кадрове са својом мајком, више није било сумње да је од ње наследила дамско држање, стави и шарм. Анина мајка Драгана изгледа попут холивудских дива.

ФОТО:Принтскрин/анаивановић

 

 

Како је по професији адвокат, наизглед јој професија даје дозу озбиљност али то само даје на чари њеној лепоти. Ова поносна бака данас ужива уз своје унучиће и времену које проводи са њима.

 

 

Подсетимо, осим о троје малишана које је родила њена ћерка Ана, ова позната бака брине и о још једном унуку, маленом Виду које јој је подарио син Милош. Он је већ годинама у срећној љубави са Драганом Џајић ћерком легендарног фудбалера Драгана Џајића.

БОНУС ВИДЕО