- Пре неколико месеци сам сазнала да је мој муж имао аферу која је трајала неко време. Полудела сам и избацила га у почетку, али он је прекинуо аферу, био је пун грижње савести и молио је за још једну прилику - написала је једна жена за "Мирор".

Ствар је у томе да га и даље воли, али је била бесна на њега. На крају је започела осветничку аферу са мушкарцем ког је упознала на интернету само да додатно закомпликује ствари.

- С*кс је супер, али не волим га и осећам се лоше након тога јер знам да то радим да повредим свог мужа. Немам појма куда да идем одавде. Све је врло запетљано можете ли помоћи? - питала је стручњакињу.

- Љути сте, али покушај да се носите с тим бесмисленим с*ксом са дечком ког не волите није исправан начин. Мислим да је једини начин да се носите с тим ако желите да останете заједно да будете потпуно искрени једно према другоме, избришете све и посветите се терапији. Морате да откријете зашто је ваш брак био лош и да ли можете да превазиђете проблеме. Можда ћете на терапији схватити да не можете да спасите везу, али надамо се да ћете боље разумети што је пошло по злу - одговорила јој је Колин Нолан.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".