Светско првенство у сексу у Шпанији превремено је завршено због прехладе и слабости појединих учесника, наводи се на страници организатора на друштвеној мрежи "X".

Напомиње се да се британски учесник Маркус Лондон повукао због повреде ноге и придружио се судијској комисији турнира.

Још један разлог за превремени завршетак турнира била је дисквалификација појединих учесника због конзумирања алкохола и марихуане током такмичења, организатор шампионата и председник Шведске секс федерације Драган Братић.

Фото: Фејсбук

 

 

Светско првенство одржано је у Малаги у Шпанији и требало је да се заврши 5. априла, али је завршено на основу резултата гласања 27. марта. Победник у мушкој конкуренцији био је Италијан Капитано Ерик, а у женској Швеђанин Нози Лав.

Према правилнику шампионата, учесници морају да покажу своје вештине у шест дисциплина одједном: завођење, масажа, издржљивост, изглед, умеће и креативност. Према правилима, сваки круг траје од 45 минута до сат времена, а партнери за наступе се одређују насумично.

Прошлог јуна, Шведска је била домаћин Европског првенства у сексу, које је превремено окончано због лоше организације. Међу разлозима за отказивање такмичења, један од учесника је навео проблеме са преносом и изостанак судија, као и одбијање плаћања и напад Братића.

(РИА Новости)

БОНУС ВИДЕО: