Када је реч о весељима често можемо чути разне приче од певача, а ова је била посебно интересантна. Љуба је испричао како је то све изгледало:

- Они (Роми) су тако у стању да одједном направе проблем ни око чега. Настане проблем без проблема и онда се брзо помире. Велики су каваљери и никада не дирају и не малтретирају музику - рекао је певач, па наставио у емисији "Диван шоу" код Ивана Гајића :

Фото: В. Данилов

 

- Ја једној ромској свадби ја певам и видим одједном - младожења узе флаше пивске да лупа о сто. Шта му је рекох, овај је полудео. Ту је била једна Вида Јовановић која је знала ромски, а неко на микрофон стално виче... А шуро мален. Ја питам Виду шта прича овај човек, она каже не смем да ти кажем. Онда ми је ипак превела. То што су говорили на микрофон значи: Млада није невина! Настаде озбиљан проблем. Готово, крај, пакујемо се сви у хотел, прекида се све.

После сат времена дошло је до тоталног преокрета:

- Ја у соби кад чујем неки лупају на врата. Ајмо Љубо, ајмо, настављамо... Млада је невина. Ето тако то буде код њих - испричао је певач, а овај преокрет изазвао је смех свих у студију.

БОНУС ВИДЕО: