Милош Илић, отац убијене двогодишње девојчице Данке Илић, за чијим телом се трага рекао је да су он и Данкина мајка Ивана у ужасно тешком психичком стању.

- Много нам је лоше и не можемо да изађемо испред вас и молимо да нас разумете - рекао је Милош.

- Није нам до приче и смета нам интересовање медија за нас у овом моменту док чекамо да нађу тело нашег малог анђела којег су монструми убили - рекао је он.

Фото: Н. Скендерија, друштвене мреже

 

 

Он и његова супруга не могу да се концентришу на било шта друго осим на потрагу дететовог тела. Захвални су што су медији укључени у истрагу у жељи да се нађу остаци девојчице. С друге стране су озлојеђени због изражавања сумње појединаца у мајку и у њих као породицу да су криви за нестанак Данке пријављен пре 12 дана.

- Када се нађе тело наше Данке и када се оконча истрага чији терет је огроман, обратићемо вам се и рећи све шта имамо - казао је Милош за Републику.

Подсетимо, за убиство Данке Илић (2) за којом се трагало десет дана осумњичени су Д.Д. из села Злот и С.Ј. из села Лука. ​Њих двојица су 26. марта, по сопственом признању убили Данку Илић (2). Најпре су је аутомобилом ударили, а онда је један од њих, како се основано сумња, изашао из возила и голим рукама задавио дете.

Врло брзо након нестанка Данке Илић, њих двојица су приведени и испитани. На саслушању су тврдили да немају никакве везе са нестанком девојчице. Међутим, они су полицији били сумњиви, и зато су полиција и ватрогасци прекопавали атаре и претраживали депоније убеђени да ће наћи тело које су они закопали. Осим тога, припадници Министарства унутрашњих послова ухапсили су Р. Д. (73) и Д. Д. (40) због постојања основа сумње да су осумњиченом за тешко убиство двогодишње Данке Илић помогли да премести тело девојчице са депоније у околини Бањског поља.

 

БОНУС ВИДЕО