Ава Карабатић говорила је о ужасу који се догодио у њеном стану од стране станодавца којем је 10 дана каснила са плаћањем кирије.

До сада, како каже, није говорила о детаљима се***алног узнемиравања због судског процеса који је у току, будући да га је пријавила и тужила.

- Никад нисам износила детаље тог догађаја који се десио пре годину дана, несто више. Разлог томе је судски процес који водим са станодавцем. Бицу искрена. Била сам у алкохолисаном стању, јер сам у том периоду била у проблему алкохолизма. Због свега тога се све одужило, јер по њиховом мишљењу нисам била урачунљива. Самим тим, моја изјава се не сматра важећом. Мој отац је радио у трафици када се то десило - почела је Ава и наставила:

- То што се судски борим са човеком који је на високом положају у друштву, што има могућност узимања најбољег адвоката у Сплиту, не значи да ћу одустати. То што сам била у алкохолисаном стању не даје никоме за право да уђе у приватан стан без најаве.

Бивша ријалити учесница је потом испричала детаље узнемиравања:

- Мој дан је текао уобичајено у том периоду. Пробудила бих се рано ујутро, цело тело би ми се почело трести због реакције од зависности од алкохола. Да бих смирила трескавицу, била сам прва која је чекала да се трговина испред моје зграде отвори. Затим бих купила 10 малих пелинковаца - објашњавала је Ава до детаља свој дан.

- Сама са собом сам пила, а врата сам оставила откључана. Станодавац је ушао у стан (без куцања) и тражио да му платим станарину (каснила сам 10 дана). Извређао ме је да сам "др***", "ку***" итд. Ја сам била у видно пијаном стању у спаваћици. Он је закључао врата и почео ма*****ирати. У том тренутку побегла сам кроз прозор у спаваћици и пријавила га полицији - изјавила је Ава, па додала да су је прогласили неурачунљивом јер је била у алкохолисаном стању:

- Моја изјава је била неважећа, јер сам била у алкохолисаном стању. Када су испитали станодавца, наравно, добили су другачију верзију приче. Ја не халуцинирам, никад нисам, па чак ни у најпијанијим стањима - изјавила је Ава за "Хyпе".

(Хyпе)

БОНУС ВИДЕО: