Томиша из Калифорније, САД, жена је српског кошаркаша Огњена Кузмића.

У свом видеу на свом ТикТок профилу испричала је како јој се свиђа Србија и зашто је скоро па сигурна у одлуку да жели остати у њој, тачније у Београду - заједно са супругом и децом. Ипак, како каже, на почетку није била одушевљена градом.

"Како је за мене изгледао прелазак из Калифорније у Србију?

- У почетку је то био културни шок. Била сам као, "ух ја не волим ове људе, нису љубазни, нису добри људи, али онда, помислила сам, хајде да почнем да поштујем све Балканце". Сви имате своју причу и имате разлог због којих сте такви какви јесте. Молила сам се искрено да се понос овог града мало спусти. Да се оголи и открије душа сваке земље бивше Југославије. И након тога, са том енергијом, живот у Београду је добијао само плусеве - рекла је Томиша у ТикТок видеу док с спремала за град.

Како је даље открила оно са чим се данас једино мучи јесте наш језик али јој у томе помажу њена деца, дечак и девојчица који српски језик знају одлично. Такође, дотакла се и Србије као одличног места за породицу и децу.

 

 

- Србија, као и Београд су одлични за живот породице и деце. Имам двоје мале деце, и спортске активности, тренинзи, овде се могу наћи за једно 75 посто јефтиније него преко океана. А као неко ко се бави музиком, ствари попут цена и квалитета српске музике су одлични. Има толико талентованих људи. Тако да, породица, музика и мој супруг који је српски кошаркаш - једноставно је све како треба - рекла је Томиша.

"Не причај много, само живи"

Управо због тога додала је да су она и супруг одлучили да себе граде на "овој страни света.

- Ово је одлично место за живот, а мој мото је "не причај много, само живи" јер овај језик овде је тешко научити - закључила је Томиша која себе сматра правом српском снајком.

БОНУС ВИДЕО

(Блиц)