Против српског држављанина покренут је поступак у Северној Македонији због сумње да је 31. марта, у раним јутарњим часовима, избо другог мушкарца у угоститељском објекту на пумпи у Јосифову.

"Он је осумњичен да је тог дана извршио грубо насиље над другим лицем у угоститељском објекту на бензинској пумпи у Јосифову. Док су оштећени и друштво од 15-20 људи, његових пријатеља, у ресторану прослављали рођење детета, осумњичени је седео за другим столом са другом особом. Њих двојица су под дејством алкохола почели да ломе, ударају у телевизор и прете власнику зграде, који их је замолио да оду јер су постали агресивни", наводи скопје1.мк.

Огорчени јер су избачени, отишли ​​су из зграде до свог камиона, након чега се осумњичени вратио до улаза где се налазио оштећени, који је у том тренутку разговарао телефоном.

"Без посебног разлога и разлога, налетео је на жртву и убо га ножем у леву страну грудног коша, наневши му убодну рану. Осумњичени је одмах побегао, трчећи ка камиону, али су га зауставили људи који су били гости у ресторану". Пошто постоје околности које указују на опасност од бекства, јавни тужилац је поднео судији за претходни поступак предлог за одређивање мере притвора осумњиченом страном држављанину.

(Мондо)

БОНУС ВИДЕО: