Драгана Ракчевић Гага, некадашња сарадница и пратећи вокал Светлане Цеце Ражнатовић и Саше Матића, пре пар година је свој живот преселила у Америку, где успешно наступа у тамошњим великим клубовима. Међутим, сада је донела одлуку да почне са снима ауторске песме и да се на "велика врата" врати у Србију и у наш регион, па је управо објавила хит песму "Забрањена љубав”. Драгана је своје поверење указала музичким професионалцима, некадашњем гувернеру и министру финансија  Млађану Динкићу и композитору Саши Милошевићиу Марету, чије песме већ имају преко 400 милиона прегледа на YоуТубе-у. Управо са овим ауторским тамдемом Гага је започела припрему свог првог албума.

Као прву у низу, Гага је управо објавила песму Забрањена љубав, за коју је музику компоновао Млађа, док је аутор текста и аранжмана Маре. То је иначе римејк истоимене песме којом су ова два аутора пре девет година започели веома успешну сарадњу са прослављеним Сашом Матићем. У завршној фази припрема су још три нове песме за Гагу, од којих ће једна бити дует са једним нашим веома познатим певачем и музичком звездом, док се објављивање целог албума планира до краја ове године.

Фото: Јутјуб принтскрин/Free Zone

 

 

Видео за песму "Забрањена љубав" је углавном снимљен у студију Саше Милошевића Марета, а у њему се осим Гаге појављују и други извођачи ове песме, укључујући и оба аутора ове нумере. Талентована Гага, која је уједно и једна од музички најобразованијих певачица на естради, с обзиром да је похађала и музичку академију, а одлично свира и клавир, има велику подршку и Саше Милошевића Марета и Млађана Динкића, који су сагласни да има огроман потенцијал да ускоро постане нова музичка звезда:

Фото: Јутјуб принтскрин/Free Zone

 

 

- Уверени смо да ће Гага направити велики успех, она има изузетно квалитетан вокал и јако позитивну енергију и сада је време да широј публици покаже шта уме. Јако се радујемо овој сарадњи и надамо се да ће за коју годину Гага пунити хале у целом региону - сагласни су и Млађан и Маре.

Погледајте и сами спот за песму "Забрањена љубав":