Наиме, Александра се годину и по дана забављала са пилотом Владимиром Булатом, након раскида остали су у пријатељским односима, а онда је он трагично настрадао у паду авиона.

Фото: Јутјуб принтскрин/тимон2тв

 

 

Водитељки је страшне вести саопштила мајка, а колега Младен Мијатовић потврдио је да је у паду авиона "злин" страдао пилот, њен некадашњи дечко.

- Мама је плачући понављала Булат, Булат. Тако је звала Владу. Пренула ме је из сна, а пошто сам знала да је он сјајан пилот, није ми пало напамет да је могло нешто да се деси. Позвала сам колегу Младена који је извештавао о догађају. Уз коментар да је слика лоша, рекао је да ће ми се јавити. Када ми је јавио да пилот, нажалост, није преживео, занемела сам - рекла је својевремено позната водитељка.

- Шок и неверица су једини осећај у том тренутку. Као да вам неко стисне душу и срце, и не можете да дишете.

Поред тога што су рођени исте године у истом месецу, како је рекла, спајала их је љубав према истим стварима.

Фото: Јутјуб принтскрин/ TVKopernikus

 

 

- Волели смо да гледамо старе филмове, као што су "Пробујало са вихором" и "Доручак код Тифанија". Само нам је "Топ ган" био дражи. Повезивала нас је и љубав према Ечкој, одакле је моја бака, а он је тамо одлазио због аеродрома. Када ме је први пут повео, остала сам са његовим колегама код хангара. Док је изводио акробације толико сам вриштала од страха да су се сви смејали. лако је било божанствено, нисам смела да гледам. Објашњавао ми најбезбеднији кад је авион на вечикој висини јер, шта год да се деси, има времена да реагује. Кад се спусти ниско, најважније је да не изда машина - причала је Александра тада.

Очевици који су кобног дана били на околним њивама износе различите тврдње. Једни наводе да се није чуо мотор, други кажу да јесте.

БОНУС ВИДЕО: