Бојана је гостовала у емисији Огњена Амиџића, који јој је пренео питања гледалаца са Инстаграма, а једно се тицало и њеног брака. Наиме, гледаоце је занимало да ли ју је Жарко варао, на шта је Бојана признала:

 


- Вероватно! Шалим се... Огњен нас је чак и упознао. Да ли ме је варао? Да сам га ухватила, не, али мислим да да. Ја не верујем ништа мушкарцима - искрена је била лепа водитељка.

Подсетимо, њих двоје су били у браку седам година, а центар света им је син Матеја. Управо је он главни разлог због којег негују искрен, квалитетан однос, о чему сведочи и Жарково укључење у Бојанину емисију, када ју је исхвалио уживо у програму.

- Она је моја бивша жена, она је прелепа, презгодна, другачија, јединствена. Она је увек жена мог живота. Син више слуша маму. Ко је блажи у васпитању? Ми имамо једнаке мере, правимо компромисе. Није много трошила када је била са мном - испричао је Жарко недавно, чиме је постидео своју бившу.

Фото: Г. Шљивић

 

Лазићка је, такође, недавно за Републику открила колико јој је развод тешко пао.

- Мени је више био болан тај процес, да ја то решим управо због тога што сам дете разведених родитеља и као да сам хтела ту породицу по сваку цену, а када сам одлучила, онда ми је после било све лако. Само ми је тешко било да преломим, да одлучим, а и да сама кренем. Не могу да кажем да није било страшно. Ипак то гледам као неку врсту трауме - рекла је она.