Девојчица Данка Илић која нема још пуне две године нестале је јуче око 13 сати у Бањском пољу. Од тог тренутка грађани, полиција, ватрогасци, припадници Горске службе претражују терен. Да несрећа буде још већа временски услови су језиви и за одраслог човека, а камоли мало дете.

Њена мајка рекла је за медије да су из Бора и да је јуче са двоје деце дошла у Бањско поље како би се играли. Док је сину давала воду девојчица је нестала.

Чим су медији, а затим и полиција апликацијом "Пронађи ме" дали опис за нестало дете, на друштвеним мрежама огласио се и Ненад Периш, отац несталог Матеје.

- Знам колико им је у овим тренуцима тешко. Прошао сам то, дани ишчекивања су најтежи... Данкиним родитељима желим да поручим "вера никада не посустаје". Зато се молим Богу да им да снаге и да не губе наду. С родитељима, породицом искрено се молим да нам свима да снаге да дочекамо срећан крај- каже Периш.

Према Ненадовим речима, "чекање и надање су најтежи, а време те неуморно гура натраг".

- Сто речи би упутио породици нестале Данке јер могу да замислим колика им је бол у овим тренуцима у души- каже Периш.

Матеј Периш (27) нестао је у ноћи између 30. и 31. децембра 2021. године на Дорћолу у близини клуба "Готик". Његово тело нађено је у Дунаву код Аде Хује након 139 дана. Обдукција је показала да је смрт настала као последица утапања.

Био је са друговима у клубу, а затим је изашао напоље. Нико не зна како је упао у реку. Тужно је што су његови другови тек ујутру пријавили нестанак одласком у полицију. У клубу је оставио јакну, а пре тога наручио туру пића за све.

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".