Наиме, они прослављају двадесет година заједнице, поводом чега се певачица огласила емотивном поруком.

– Сећам се сваког тренутка тог дана пре тачно двадесет година. Уселили смо се у наш скоцкани станчић и кренули заједно дан по дан. Ух, шта смо све преживели! Свега је било. Смеха, суза, љубави… И ево нас и даље трајемо. Све смо створили само нас двоје, све што имамо је само наше и поносна сам због тога. Имамо златну децу коју смо заједно васпитали да буду овакви какви јесу. Имамо и нашег Вука. Имамо све. Идемо даље, дан по дан, до краја живота– истакла је Зорица на својим друштвеним мрежама док су се у коментарима низале честитке.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Никад није касно

 

Иначе, пре заједнице са садашњим супругом Гораном, Зорица је била у браку из ког је и добила ћерку. Занимљиво је да је пре удаје за првог супруга била у вези две и по године са садашњим супругом, али ју је оставио јер што није могао да поднесе да буде певачица.

Након тога се удала, он оженио и добио сина, па се убрзо развео. Веома брзо се и она развела и из Приједора вратила у Србију. Након тога поново се спојила са Гораном, родила му ћерку и данас јој је највећа подршка и ослонац у животу.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/зорица_ериц

 

-Трудили смо се да деци пружимо све услове да буду срећни. Колико сам ја волела Андрију, толико је и Јована (бивша супруга) волела моју децу. Функционишемо савршено и договарамо се о свему што се тиче деце.

У борби са пороцима Зорици је највећу подршку пружио супруг.

-Просто, то ме је све изобличило у сваком смислу, и као мајку и као жену и као сестру. Била сам врло себична и само сам мислила на своја задовољства. И када сам разговарала са мојом докторком, питала сам је да ли је то био само мој безобразлук, дођеш у ту ситуацију да само мислиш на себе. Докторка ми је објаснила да после толико времена конзумације наркотика изубила сам везу са реалношћу и ту везу за друге – рекла је она за Гранд.