Пре више од десет година, Лидија је решила да промени свој живот из корена. Она је спаковала кофере и отишла да живи са Ђанлуиђијем Арћеријем за ког се удала. Деца су пошла са њом, син је и даље остао док се ћерка вратила за Београд у ком се удала и постала мајка.

На питање да ли се чује са колегама, Лидија је одговорила: 

- Остала сам у контакту са свима, а једина могућност да се контактира су разноразне мреже и захваљујући њима видиш шта се дешава и ко је где. У контакту сам са Тихомиром Тепићем, Драганом Катић, са Салетом Поповићем, али нажалост када дођем овде имам јако мало времена, а много драгих људи пре свега породицу, сестру, сестричину и ћерку и онда не знам где ћу пре. Волела бих да се видим са свима, али не постижем.

Када су у питању певачи, Лидија се труфи да сваком изађе у сусрет, постави се професинално:

- Са свима сам била у јако добрим односима. Сви су ми изузетно драги и трудила сам се, без обзира да ли је певач који је на почетку каријере или неко са импозантном каријером, да му посветим једнаку пажњу и са једнаким професионализмом да уђем у целу причу. Постоје они који су мени омиљени и волим да их слушам и када се нађемо на неком јавном месту или снимању увек ми је драго да са сваким од њих причам.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Lutajuca Kamera

 

Водитељка је открила како је упознала мужа и да ли су истинити наводи да је реч о богатом грофу: 

- Сада ћу да откријем тајну. Када сам ушла у везу са супругом тада нису постојале друштвене мреже. Иако сам дипломирала италијански језик, схватила сам да губим нит и да не могу да комуницирам на том језику јер је језик жива материја и заборавља се. Онда сам одлучила да нађем неки сајт где ћу имати могућност да се дружим. На тај начин сам нашла супруга. У питању је био сајт искључиво за дружење. Упознала сам много других људи са којима сам остала у контакту, али нису у граду из којег сам ја. Тада је кренула прича. Питали су ме новинари да ли да напишу да сам у вези са грофом. Мени је то било симпатично, али сам рекла да он није гроф, но та информација је отишла у медије и привукла је пажњу. Када сам супругу послала исечак новина, његова сестра се заинтригирала. Он је рано остао без родитеља и многе ствари о својој прошлости не зна. Испоставило се да они имају то неко грофовско порекло, али то је титула која се наслеђује, не значи да сте богати и да имате дворац са аждајама. Та прича се надограђивала и појављивала у медијима када ја нисам била ту. Мој супруг се бави потпуно нормалним послом, није богаташ, бизнисмен, тако да сам живела у скромном дому који је и даље мој. Нису то камиони и авиони.

Супругу није одмах било јасно колико је она попоуларана: 

- Он у старту није знао којим послом се бавим, чак и када сам му рекла, био је неповерљив док није дошао овде. Он је неко ко се боји лета авионом и наш први сусрет је због тога био пролонгиран. Када је дошао овде и ишла сам да радим емисију и он је био одушевљен. Поред тога, одушевљен је Београдом, менталитетом и нашим људима који су крајње отворени, весели и насмејани. Био је фасциниран да сви знају све песме од прве до последње речи. Ушао је у целу причу и много је смешан када пева песму “Миљацка“ која је његова омиљена песма. Ана Бекута му је омиљена певачица. Јако му се допада Србија и радо би дошао овде, он каже: "Када одем у пензију ја бих да се преселим тамо".

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: