Водитељ Јован Мемедовић иза себе има брак са Мирјаном, која је након развода 20214. године оазу мира пронашла далеко од београдске гужве и буке.

 

 

Мирјана поседује имање у селу Пригревица поред Апатина, који је уредила по својој мери.

Ако је судити по фотографијама које редовно обрављује на друштвеној мрежи Инстаграм, Јованова бивша супруга заљубљеник је у природу, те је њено имање пуно зеленила, воћа и поврћа.

Њен дом је у типичном војвођанском стилу, док су на прозорима шерпе са туфнама, бундевама и цвећем.

 

 

Иначе, Јован и Мирјана упознали су се 1992. године у једном рекреативном центру, након само годину дана су упловили у брачне воде.

Развели су се после 12 година брака, а круна њихове љубави су деца Маша и Урош.

Мемедовићева породица никада се није медијски експонирала, а како су бивши супружници тврдили, растали су се без грубих речи, те међу њима ни данас нема зле крви.

 

 

Водитељ је тада снимао своју ауторску емисију, па је највећи део године боравио у џунглама, степама, планинама снимајући невероватне људе и појаве, а по повратку, како је својевремено казао, није желео да се враћа градској гужви, упркос томе што је знао да га код куће чекају супруга и деца. 

Највећи део слободног времена проводио је, што и данас чини, у својој викендици на планини, а све то заједно наводно је довело до удаљавања брачних партнера.