Упркос слави и популарности коју је стекао Манојловић је остао скроман и приземан због чега га многи данас веома цене.

- Певао сам као најјобичнији певач ту где је било потребе у склопу одређених бендова где сам имао своја задужења, тако је било док судбина или Бог нису одлучили да то постане другачије. Захвалан сам Богу што се десило то неко убрзање и што сам имао неко животно искуство. Знате како, увек је имати па немати и то све може лако да се промени и преокрене - рекао је Ненад.

На питање како је успео да остане приземан и да га слава не удари у главу као многе његове колеге Манојловић је одговорио:

Фото: АТА имагес

 

- Није могло да ме помери тако лако као неког од 16, 17 година кога задеси, тешко да он може да остане нормалан. То је тектонска промена! Људи мисле да је певање и свирање нешто што се лако научи и онда ће да буду познати, виде све то здраво за готово. Нико не узима у обзир да је потребна једна војска људи која ради свој посао и да они нису сви добронамерни, некад не радиш са својом екипом. Ту су људи који имају своје намере и циљеве, али не увек добронамерне.

Иако његов приватни живот интригира јавност, певач је тек сада решио да оголи душу о свом детињству и одрастању.

Фото: Јутјуб принтскрин

 

- Рођен сам у Новом Саду, тамо сам био до неке осме године, а онда сам се преселио у Темерин где сам провео остатак основне школе, осим једне године. Родитељи су ми се развели, па сам пробао да будем код оца годину дана, он је из Четережа, али се тамо нисам баш добро снашао па сам се вратио у Темерин - открио је певач који је средњу школу завршио у Свилајнцу.

Његов однос са сестром, Радом Манојловић, често је једна од главних тема у медијима, а певач је сада испричао и у каквом су односу били као деца.

Фото: АТА имагес

 

- Мој отац је познат у свом селу као талентован певач, али се никада није бавио тим послом озбиљно. На њега смо моја сестра по оцу, Рада и ја повукли таленат. С тим што је она расла поред њега и његов утицај на њу је био више тај србијанско-шумадијски стил музике. Она данас има баш широк репертоар јер је велики радник. Верујем да она сад на кеца зна једно 15 влашких песама, севдалинке, комплетан опус црногорских песама, ма баш је машина што се тога тиче! Била је много спремнија од многих из своје генерације - испричао је певач у емисији „Појачај бас подкаст“.

БОНУС ВИДЕО: