Подсетимо, полиција је ухапсила четворицу осумњичених и у току је истрага.

- Ја сам јуче пријавио да ми је син био отет у суботу увече, када је био на прослави рођендана. Након тога су га сачекали и тражили му новац, он није хтео да да, па су га ножем присилили да уђе у ауто, одвезли су га у неки стан и тамо су га седам сати малтретирали и тукли. Уопште није у питању никакав дуг! Ти младићи рекетирају децу чији су родитељи мало имућнији - објаснио је бизнисмен за Курир и навео да су отмичари од његовог детета захтевали цифру од 2.000 евра.

Како даље наводи, осумњичени су његовом сину узели новац који је он у том тренутку имао код себе, као и телефон, златан ланац и сат.

Како се даље сазнаје, отети младић је у недељу ујутру успео да побегне од насилника и да додђе до телефона. Одмах је позвао свог оца, након чега је познати вршачки бизнисмен позвао полицију.

Младић је после седмочасовног мучења и малтретирања био у лошем физичком стању, како каже његов отац, задобио је разне повреде од удараца, али осим тога, све ово је веома утицало и на његово психичко стање.

Иначе, младић којег су отели у суботу увече, бави се спортом годинама, тачније теквондом, а тренутно студира у Београду Факултет спорта и физичког васпитања, с тим да је у родни град дошао за викенд на одмор.

Од раније познати полицији

- Осумњичени су младићи који су одраније познати полицији, цео град тероришу. Пре десетак дана, један од осумњичених за отмицу мог сина је тек изашао из притвора - рекао је познати бизнисмен.

Да подсетимо, случај је јуче пријавио младићев отац, а о томе где су га одвезли и колико је дуго је био киднапован, полицији је испричао двадесеједногодишњи младић.

- Оштећени је навео да су га отели због новца. Након његовог исказа припадници МУП одмах су у великој и опсежној акцији пронашли лица која је наводно оштећени именовао за киндапере - навео је извор.

Како се сазнаје, четворици мушкараца одређен је притвор, након чега ће бити саслушани у Основном јавном тужилаштву у Вршцу.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: