Млада Кајла Ре је одушевила своје пратиоце након што је поделила занимљив тренутак са дана свог венчања. Мало пре него што је прошетала до олтара, добила је дар од свог будућег супруга - али дар изненађења није био за њу. Заправо, био је намењен некоме ко још уопште не постоји.

Младожења је на дан венчања својој драгој поклонио наруквицу коју ће њихово прво дете носити на свом венчању. Видео је на друштвеним мрежама изазвао лавину реакција, као и сузе, а погледан је више од 8 милиона пута.

Будућа млада Каyла Ре спремала се да се уда за љубав свог живота, Терија. Непосредно пре почетка великог дана, изненадила се кад је од вереника добила дар - који није био за њу. Када је отворила малу поклон кутију, пронашла је наруквицу са поруком.

Након што је прочитала поруку, Кајла је сазнала да је наруквица са поруком намењена за дан венчања њиховог будућег првог детета.

- За своје прворођенче, ово је спремљено за тебе, на дан венчања мене и твоје мајке 2023. Желео сам да набавим нешто што ће трајати годинама и што ћеш носити на дан када кренеш до олтара... - чита она, борећи се са сузама.

- Тренутно не знамо како изгледаш, како изгледа твој осмех, јеси ли духовит као твој тата или досетљив као твоја мама, али знамо у овом тренутку, данас, да си вољен јер ћемо те имати као продужетак наше љубави - настављала је да чита.

Када је завршила с читањем, Кајла више није могла да обузда емоције и очи су јој биле пуне суза.

- Ово је тако слатко! Направио си стварно добар посао - рекла је супругу.

Многи су такође били свладани емоцијама, што нису крили у коментарима.

- Ово је невероватно пажљиво - коментарисали су неки.

- Морала бих поновно да се нашминкам после овога јер бих дословно све исплакала - гласио је један од коментара.

- Ово је невероватно лепа слика праве љубави, за тебе и за љубавну причу твоје породице - похвалили су их.

- Тако је жељан и спреман да створи живот са тобом!

БОНУС ВИДЕО: