Дани Алвеш није извршио самоубиство у затвору. Спекулације о томе почеле су да се шире на друштвеним мрежама у суботу, па је због свега реаговао адвокатски тим бразилског фудбалера. Демантоване су такве тврдње и потврђено је да је жив.

Прве информације о наводном самоубиству појавиле су се од стране људи из Бразила и друштвене мреже су се "усијале". Бразилски новинар Марсело Бешлер се огласио тим поводом. "Људи из његовог ПР тима контактирали су адвокате и потврдили да су трачеви лажни, све је демантовано", написао је Бешлер на свом Твитер профилу и тако ставио тачку на приче о томе.

Алвеш је у фебруару осуђен на четири и по године затвора због силовања девојке у ноћном клубу у Барселони. Биће под надозором законсих органа пет година и има девет и по година забрану приласка жртви која није именована. Њени адвокати тражили су 12 година затвора, па је на крају донета пресуда у којој је наводно утицај имао и Нејмар.

Појавиле су се и спекулације да би могао да изађе из затвора и када осуди само трећину казне, али је за сада све то само нагађање. Он је и даље у затвору, а његова супруга Ђоана Санц је одмах покренула бракоразводну парницу чим се појавила оптужба за силовање и званично се развела од њега.

 

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".