Најбољи пример тога дошао нам је са Твитера, где је младић из Србије показао како се воли и брине о својој лепшој половини док чека на порођај.

Младић из Србије по имену Давор, објавио је на друштвеној мрежи Твитер снимак настао испред једног породилишта, а на којем се види како својој драгој која чека порођај дотура воће и то уз помоћ штапа.

Како је навео у опису снимка његова изабраница је изразила жељу за воћем, што је њему било сасвим довољно да се са кесом истог појави испод прозора собе у којој је била смештена пред порођај, а затим штапом дотури кесу до драге.

- Трудница хоће воћа. Добро је да је соба на високом приземљу у породилишту. Бројимо ситно, ситније - написао је он кратко.

Штап и канап - парола снађи се

У коментарима који су се низали испод објаве корисници су писали своја искуства, наводећи како су "штап и канап" решења увек у моди када се ради о испуњавању оних малих жеља у другом стању.

- Ја сам само пљескавице доносио кад је моја родила ћерку - пише у коментару један муж који се нашао у истој ситуацији.

- Имала сам дугачак канап којим сам преузимала кесе јер соба где сам лежала је била на другом спрату - каже један срећни тата.

- Моја је тражила трешње у јануару - били су само неки од коментара испод снимка који је одушевио велики број твитераша.

Морамо да споменемо, да је након објављивања овог снимка Давор постао тата једне лепе девојчице.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: