Емина је већ дуго под стресом и боли је то што се сва кривица свалила на Далилу, а посебно је нервира то што се Дејанови родитељи уплићу и дају изјаве медијима у којима пљују бившу снају. Како се сазнаје од неименованог извора, Мујићка одавно има несугласице са Драгојевићима и једва чека прилику да о томе проговори.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

Наводно, она има доказе да је Дејанова мајка Биљана Драгојевић ишла код врачара с намером да растави њих двоје. То је Емини рекао један хоџа из Босне, код ког је недавно ишла. Поред тога, она ће дати све да помири ћерку и зета, јер сматра да је он најбољи избор за Далилу, а посебно прижељкује суочавање са Филипом Царем, о коме је такође прикупила доста инкриминишућих података.

Управо о томе ће причати чим уђе у ријалити, мада се још увек није прецизно договорила са челницима продукције о условима учешћа. Према сазнањима, Емини је понуђено да добије хонорар од 1.500 евра недељно за боравак у "Задрузи", што њој одговара. Далилина мајка се огласила, али није могла да износи детаље.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Zadruga Official/Hepi Tv/

 

 

- Нећу ништа да причам о томе. Тако су ми рекли. Мало стрпљења, бићете изненађени - поручила нам је Емина.

Ипак, пре неколико дана је Мујићка рекла да јој је жеља да уђе.

- Најрадије бих ушла у "Задругу", рекла бих Далили и Дејану неке ствари да сви чују. Није ми јасно зашто је он наводно трпео све, а знао је и видео ситуацију - рекла је Емина и оплела по Биљани.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Нисмо у контакту. Биљана је била са швалером кад смо се видели, довела је човека који живи три куће од њихове. И онда кажу да је Далила укаљала презиме Драгојевић. Биљана га је укаљала. Дејанов отац Горан је из куће изашао са два кофера, а она је довела другог човека у кревет - бесно је поручила Емина тада.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".