Још увек није познато како је дошло до ове трагедије, а увиђај је у току.

Овако изгледа кућа страве у улици Томе Маретића 34 на Петроварадину, у којој су пронађена тела деце (1,3). 

Тела младића и девојке послати су на Институт за судску медицину, где ће се обавити обдукција, а како се сазнаје, на телима нема трагова насиља који би указали да се у овом случају ради о злочину.

- То је страшно што се десило - каже средовечни станар солитера. - Сви смо узнемирени због тога. Шта је могло младе људе да натера на такав корак да дођу у нашу зграду и да се попну на кров. Питам се, као и моје комшије. У то време нисам био код куће, него у граду и телефоном сам чуо вест о језивом догађају. Касније су комшије препричавале и нагађале шта и како се све збило, али нико није ништа видео.

Наводно, према причи која кружи међу видно узнемиреним станарима солитера, комшија са последњег, шеснаестог спрата, у то време је чуо прасак стакла. Он је изашао у ходник, попео се степеништем које води на раван кров и видео разбијено армирано стакло на вратима, али не и онога ко је то учинио. Такође, никога није видео ни на крову

С друге стране, видео надзором је снимљено да је млади брачни пар ушао у вишеспратницу и да се држао за руке, а видео запис су преузели полиција и Више јавно тужилаштво, који су обавили увиђај и покренули истрагу.

СОС телефон за помоћ особама које размишљају о самоубиству

Број 011/7777-000 је СОС телефон који ради 24 сата, а на који се јављају стручњаци за спречавање самоубиства - лекари Клинике за психијатријске болести "Др Лаза Лазаревић".

Служба ургентне психијатрије прима пацијенте 24 сата без заказивања, без књижице и без плаћања, а Центар за ментално здравље од 9 до 18 прима без заказивања.

Уколико вам је потребна помоћ, сваког дана можете позвати и волонтере Центра "Срце" од 17 до 23 часа на број телефона 0800-300-303 или им се обратити мејлом на вања@центарсрце.орг.

(Новости)

БОНУС ВИДЕО: