На друштвеним мрежама недавно се појавио снимак једне занимљиве дестинација за путовање. У питању је мало село које чини десетак кућица на дрвету, а снимак прегледан скоро 8 милиона пута. 

Ово необично место налази се у немачком Селбаху на планини Шварцвалд, а сачињено је од десетак узвишених кућица на дрвету које су претворене у прави мали рај. Свака двоспратна кућица на дрвету има две спаваће собе, једно купатило, три балкона, кухињу опремљену машином за прање судова и простор за седење са каучем и ТВ-ом. 

Изграђена од сребрне јеле, декоративни елементи у унутрашњости кућа су од дрвета трешње, укључујући трпезаријски сто и столице, плакар, кревете, прозорске клупице и део унутрашњих спиралних степеница. Свака кућа има два паркинг места, приватну терасу, приступ интернету и станицу за пуњење електричних аутомобила. 

Према писању локалних медија, власник локације Роберт Шворер створио је јединствени камп, са локалним немачким дрвопрерађивачима који су изградили 10 кућица на дрвету око повишеног централног торња за посматрање.

На интернету се наводи да је ово шармантно село нови "рај за одмор", а постоји и могућност резервација кућица за ноћење.

БОНУС ВИДЕО: