Мартина се на сцени појавила у веома слободном издању, те са две играчице извела нумеру "Да ме волиш", али публика и жири, по свему судећи, нису били одушевљени оним што је спремила.

Она се сад огласила и истакла да је емотивно реаговала на све што се догодило јуче.

Фото: АТА имагес

 

 

- Драги моји сви, драга моја публико... Као што сам увек била искрена према вама, често и на своју штету, бићу и сада. Ако мислите да ме ваши коментари не додирују, варате се. Расплакали сте ме добротом и подршком коју сте ми дали за овај наступ на ПЗЕ, који ми је толико био потребан, после буре која се подигла око мог имена. Нисте ни свесни колико сте ми ветра дали у леђа и све сам ово издржала да вас не изневерим, написала је Мартина.

 

 

- Обећавам да ћу узвратити дупло и дати све од себе да компонујем и пишем песме ослушкујући ваша срца и ваше сензибилитете. У временима у којима живимо, где се доброта тешко пробија, учинићу све што је у мојој моћи да вам макар и два минута, колико трају песме, улепшам живот и на тренутак вас склоним од свакодневнице. Мој таленат је у вашој служби и дајем вам га на дар. Све вас воли ваша Мартина Врбос, додала је она на друштвеним мрежама.

Фото: АТА имагес

 

 

У финале су, подсетимо, из првог полуфинала прошли: Марко Мандић, Бресквица, Зорја, Мира, Бојана и Давид, Лена Ковачевић, Христина и група "Кени није мртав".

БОНУС ВИДЕО: