Филм "Недеља" о Џеју Рамадановском обара све рекорде гледаности, а улога која је посебно привукла пажњу јановсти је улога Нине коју тумачи млада и талентована глумица Маша Ђорђевић.

Маша је сада гостовала у подкасту "БИНЏ" компаније Новости где је поред занимљивих анегдота са снимања филма "Недеља" говорила и о свом детињству и одрастању.

Фото:Д.Миловановић

 

 

Глумица је открила да је као мала била веома живахна и несташна, па је тако један њен несташлук довео до озбиљне повреде:

- Била је зима, а тата ме је одвео на санкање на Калемегдан, тада ми је и рекао да се не пењем тамо куда иду санке, већ са друге стране, ја га нисам послушала и мислила сам да ће ме људи заобићи. Санке су ме удариле, ја сам пала и направила два салта током пада, била сам без ваздуха, љубичаста у лицу... започела је причу Маша у емисији "Бинџ".

Како се завршио овај Машин несташлук можете погледати у видеу испод и на нашој Јутјуб платформи.

Из недеље у недељу у подкасту "БИНЏ" компаније Новости, новинарке Исидора Чолаковић и Катарина Филиповић причаће са глумицама и глумцима - о каријери, одрастању, љубави, начелима којима се воде кроз живот, интими, а цео интервју са Машом Ђорђевић погледајте на нашој видео платформи или на Јутјуб каналу Новости.