Екстра Нена смогла је снаге да проговори о борби за потомство.

- Ја сам млада можда имала прилике, али било је неких несрећних случајева који су довели до тога да се не остварим. Али, видим да како сам се посветила овој деци са којом радим, да сам ја њима и мајка и отац и тетка, а и уосталом пуни су контејнери беба, важно је ко те гаји. Да ја имам неку финансијску ситуацију, ја бих усвојила неколико, али овако кад бринем о свом буџету не могу тако ризично да радим те ствари, иначе важно је ко гаји дете. Срећа је када можеш и да родиш и да гајиш и то са вољеном особом. Зато ви који све то имате морате да будете срећни и када нешто има и нема знајте да је срећа на вашој страни - рекла је недавно певачица.

Фото: В. Данилов

 

Певачице је одувек кроз живот ишла срцем, те је тако упловила и у брачне воде 2009. када се удала за др Мирољуба Јевтића после 10 дана познанства.

- Данас смо се упознали, за седам дана поново видели, а осмог дана решили смо да се венчамо. И венчали смо се. Не могу сад да кажем да ми се допала његова коса или висина... Не! Једноставно сам осетила да је то неко с ким вреди провести живот. Пријатељ ми каже: "Ви сте к'о латино серија." То је истина. Сад не бринем ни о чему. Имам чувара. На мени је само да учествујем у животу и да будем боља него што јесам. Мој муж је на првом месту! Равноправно разговарамо о свему. Он јесте доктор наука из области саобраћаја и менаџмента и редовни професор на Универзитету, али његова струка мени није апстрактна. И ја сам, такође, у академској области - изјавила је тада Екстра Нена за „Илустровану политику“.

Фото: АТА имагес

 

Међутим, после мање од годину дана су се развели. Снежана за себе каже да није жена која ће да трпи у браку зарад било чега. Када је видела да она и њен партнер не иду у истом смеру после неког времена, на ту љубав је ставила тачку и није се више удавала.