Индира је отворено признала да имају проблема као и у сваком браку, али да они све то брзо преброде.

- Брак ми није идеалан, нема таквог. Брак је понекад бура, а понекад орканска бура... Ипак, љубав је најбитнија, као и поштовање. Супруг ми је сродна душа, а ми смо две темпераментне особе. Ја сам Девица, он је Ован и врло смо гласни кад крене фрка. Помиримо се касније и након 25 година смо схватили да је бесмислено не причати или расправљати се данима. Ми се загрлимо, пољубимо и кренемо даље у нове победе - истакла је певачица.

Фото: Инстаграм принтскрин/ индиралевак

 

Она је додала да је иначе јачи пол воли због њене женске снаге.

- Мене мушкарци веома воле, воле ту моју женску снагу. Када сам упознала супруга, био је стегнут, мало се опирао. Мислио се: „Шта ћу ја са певачицом?" А ја сам њега прва позвала. Требало је на први дејт да дође у 12 часова, а стигао је тек у 19, оклевао је. Врло сам отворена, конкретна и снажна, баш као и моје песме. Верујте ми, супруг ми парира по енергији, волим снажне, доминантне мушкарце који воде главну реч у кући. Ту сам да га пратим и подржавам, као и он мене - испричала је Индира.

 


Левак открива и како је полази за руком да увек буде позитивна и насмејана:

 

- То сам просто ја! Природа и дар од Бога. Кажу да сам попила неки енергетски напитак када сам била мала (смех). Весела сам, али имам и лоше тренутке. Тада се сакријем у четири зида и процесуирам ствари, знам и да заплачем, али то брзо прође.

(Информер) https://informer.rs/dzet-set/estrada/879196/indira-levak-muz-brak