- Шта би све жене радиле за ту шаку љубави... Што би човек био лош ако има неку аферицу, шта фали мало? Неку епизодицу... Ако ти је некад до нечега, што би то било лоше... То су модерне Ане Карењине, прељубнице - казала је водитељка прво.

- Принцеза Дајана је из љубави преварила. Она, јадна, била је жељна свега. Ја бих њу бранила на суду! Ја бих и Ану Карењину бранила на суду! - говорила је Сања Маринковић у емисији која је емитована минулог викенда.

Фото: АТА имагес

 

- Друштво је озбиљно лицемерно. Љубављу не владамо ми, него наше емоције, то је тачно. Неко ако хоће да превари ће то урадити не само увече, већ и у три поподне, тачно тако... И кад куваш ручак једном, а мислиш о другом је прељуба! Све смо ми биле помало грешне. Ево, Ева Рас каже да јој је било тешко да се одупре тако жељи кад је у браку хтела неког другог мушкарца... Све ће жене да се пронађу, само ћуте! - истакла је Маринковићева у разговору са гошћама у студију.

О Сањи се, подсетимо, пре неколико дана нашироко причало јер се срела са бившом пријатељицом, водитељком Весном Дедић, на београдском аеродрому. Правиле су се да се не виде, а ситуација је била и те како непријатна.