Полиција је на лицу места и чешља подручје на којем се одиграо крвави пир у којем је убијен српски репрезентативац Стефан Савић (23). Како јавља репортер Телеграфа са лица места инспектори траже оружје којем је избоден млади спортиста.

Полиција, како се незванично сазнаје, претражује и околне локале вероватно да би прегледали снимке сигурносних камера.

Старија госпођа која живи у Добрачиној улици наводи да ноћас није чула ништа, међутим додаје да су управо на овој локацији сукоби веома чести.

"Стални су окршаји, раније је било пуцњава, па и бацања бомби", каже уплашена жена.

Према првим незваничним информацијама, највероватније је дошло до свађе у клубу, након чега је почело гуркање испред клуба, да би двојица кенула да га јуре уз Добрачину улицу. Стефан је бежао, али су га сустигли, а један га је избо ножем.

Кад су га изболи, наставили су ка Гундулићевом венцу. Такође, полиција је пронашла и аутомобил у Дунавској улици.

Подсетимо, српски репрезентативац Стефан Савић убијен је у ноћи између суботе и недеље у Дунавској улици када му је, за сада непозната особа оштрим предметом задала убодну рану у груди.

Још један момак, С.М., задобио је убодне ране у грудима и левој бутини. Двојица момака превезени су у Ургентни центар, али је Савић, нажалост, подлегао повредама.

Како сазнаје Телеграф, око 1 сат после поноћи Хитна помоћ је довезла у Ургентни центар два мушкарца, 2001. и 1992. који су задобили у Дунавској улици убодне ране. Њих су напала два НН лица, један је повредио обојицу. Мушкарац 2001. је преминуо, док су другом констатоване тешке телесне повреде и лакше телесне повреде. Рад у току.

Мушкарац који је преминуо био је Стефан Савић, репрезентативац Србије и освајач бронзане медаље на светском првенству у ММА.

Ову информацију пренела је ТВ Арена спорт и изразила саучешће породици и пријатељима:

- Арена Фигхт упућује искрено саучешће породици, пријатељима и свим људима који су волели Стефана.

Стефан ће заувек остати упамћен, не само као шампион, већ као неко ко је дотакао срца својом добротом и оставио неизбрисив траг - стоји у њиховој објави.

Репрезентативац Србије и освајач бронзане медаље на светском првенству у ММА трагично је преминуо у недељу 25. фебруара у јутарњим сатима.

 

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".