Од омиљене другарице, која је преминула од последица повреда не стигавши до параћинске болнице, данас су се опростили не само родитељи и најближа породица, већ и другови из детињства, пријатељи, колеге са посла....

Она је била јединица и годинама је била посвећена цркви, била је члан Хора „Свети Георгије“ при параћинском храму Свете Тројице.

Последњих година у кобном стану, у ком је погинула, живела је сама, а наследила га је од баке која јој га је преписала.

- У згради смо је сви волели јер је и она била таква, природна, дружељубива. Хранила је и животиње испред зграде увек кад има времена. Какав ужасан крај је доживела, незамислива трагедија. Не зна како ће се њен родитељи од овог шока икада опоравити – прича комшиница из зграде преко пута.

Фото: З. Рашић

 

Још увек се очекује да стигне званични извештај форензичара из Ниша, који су вештачили плинску боцу, за коју се верује да је изазвала експлозију јер је цурео плин из ње.

- У питању је боца од десет килограма која је само пар дана пре експлозије замењена, а вештачење треба да покаже шта је била грешка, да ли је плин исцурео, или можда није нешто било у реду са комбинованим шпоретом – каже извор из истраге.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

БОНУС ВИДЕО: