"Клин грл" (Девојка која чисти), како се потписује на овој друштвеној мрежи, сакупила је преко 836.000 пратилаца на ТикТоку, где има и преко 16,3 милиона лајкова на својим објавама. Она је праћена и на Инстаграму, где је прати чак 932.000 људи.

Славу стекла чишћењем споменика

Иако је глобалну славу стекла прањем и чишћењем споменика, она се на својим налозима бави и прањем јавних тоалета, играчака и свих осталих ствари и површина које су прљаве до непрепознатљивости.

Клип који је на ТикТоку задобио највећу пажњу публике и броја прегледа, до сада је видело преко 29 милиона људи, а на њему се види како чисти споменик бебе која је преминула далеке 1979. године.

Очистила споменик бебе која је живела само 12 дана

Како се види на снимку, она је брижљиво опрала сваки детаљ надгробног споменика малог Дејвида, који је преминуо након само 12 дана.

@_the_clean_girl

Cleaning A Baby’s Grave For Free 🩵 ♬ original sound - The Clean Girl

- Не могу да замислим колико је Нели (мајка) патила након што је изгубила бебу. Надам се да је на крају пронашла мир, не знам да ли је Дејвид имао још некога у породици, а ко је данас још увек у животу, али могу да замислим како је то посетити гроб некога кога си волео. Тако сам срећна што могу да урадим ово за породицу и захвална сам вам што ме пратите и подржавате у овоме - рекла је она на крају снимка.

Споменик скроз обрастао у грање и блато

Исто тако, она је средила скроз запуштен и у корење обрастао гроб који је био сав у шипражју и непрепознатљив и то усред ноћи.

- Имам толико питања у својој глави - како је овај гроб тако прљав? (...) Ово је најпрљавији гроб који сам икада видела. Ово није фер, свако заслужује да му место вечног почивалишта буде лепо - рекла је она између осталог у снимку који је за свега три дана прегледан 9,4 милиона пута.

Поред овог гробног места, она је показала још једно за чије чишћење је морала да употреби електричну тестеру да би уопште могла да дође до њега и започне процес чишћења нагомилане земље, ђубрета и осталог стрва које се нашло на споменику и по гробу жене по имену Дорис.

Овај снимак прегледан је чак 23,9 милиона пута.

Терали је из јавних тоалета

У осталим снимцима на њеном ТикТок каналу види се како улази у јавне тоалете ресторана брзе хране, тржних центара и трговинских ланаца, одакле је иако их доводи до перфекције чишћењем, углавном терају често и на пола обављеног посла.

@_the_clean_girl I Cleaned Taco Bell’s Bathroom For Free 🥰 #Cleantok #TacoBell ♬ original sound - The Clean Girl

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: