Саша Поповић, главни и одговорни за поменути формат такмичења је истакао да му је прво Ана пала на памет и да се није двоумио при доношењу одлуке.

Сања је Саши рекла да ће крајем фебруара бити у петом месецу и да јој је лекар предложио да не снима више: 

- Сања Кужет ми је у јануару рекла да је трудна и да ће крајем фебруара бити у 5. месецу. Када ми је рекла да мало теже износи трудноћу и да јој је лекар рекао да не би било добро да настави даље са емисијама, то ме је мало затекло. Онда сам размишљао ко би могао да дође уместо ње, одмах ми је пала на памет Ана Севић, она је 2011/2012. водила овај формат, па је радила касније "Пинкове звездице". То је сличан формат, када су у питању водитељи, нема ту великих разлика. Када сам је назвао, прво питање било: "Како су ти деца и како изгледаш". Онда је све могло - рекао је Поповић.

Чланови жирија су били одушевљени због тога што ће Ана бити нова водитељка: 

- Мимо Ане ми нико није пао на памет, одмах сам то преломио. Причало се да то може бити Јована Јеремић. Многе водитељке би могле да воде емисију, није то толико захтевно као бити члан жирија. Мене нико није звао да се нуди, ја сам то сам све, сам сам преломио. Чланове жирија сам одмах обавестио. Они су били одушевљени - рекао нам је Поповић.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: