- Зезнуто је, али имала сам доста среће и иде набоље - рекла је позната хрватска певачица Габи, те додала:

- Стигла сам пре две недеље. Мораћу да се држим неких правила и одмарам. Ту остајем још месец-два. Лепо се брину за мене, долази ми породица, музичари... Све је добро - рекла је Габи.

Ведрог духа, каже да јој ништа не недостаје и да јој одлазак у дом за рехабилитацију није тешко пао, штавише позитивно је.

Фото: АТА имагес

 

- Дивно је да постоје оваква одмаралишта, да не умарам породицу, а и да се ја сама мало макнем и одморим - признаје музичка дива.

Признаје да музичко стваралаштво до даљег оставља са стране. Након опоравка ће отићи на Хвар, а сваке године иде у Шибеник, родни град њеног покојног супруга и великана југословенске музике Арсена Дедића.

Фото: Д. Мишић

 

- Сад ћу се посветити коначно себи, имам доста тешку повреду и нема потребе да се форсирам. На младима свет остаје, мени је битно сад да моја унука Лу добро ради. Мислим да је 65 година певања заиста довољно. Иза мене је једна лепа, мирна и умерена каријера - испричала је Габи.

Била је Арсенова љубав живота

- Тужна сам, жалосна, усамљена... Тешко ми је. Заслужио је много више пажње јер је био јединствен на један други начин, али без обзира на то, он ће увек остати у људима који су га волели, обожавали, ценили, поштовали... - рекла је једном приликом Габи Новак за хрватске медије.

Она је била Арсенова љубав живота. Писао јој је песме, небројено пута је за живота причао колико је воли, колико му је важна.

- Било је неколико битних жена у мом животу. Прва и најважнија је Габи. Ту су и моје унуке Лу и Ема, које сам назвао унуке А и Б. Потом невеста, мајка, која ми је била пресудна, њој сам написао "Муттер цоураге", па бака Лаури, која би увече села и ћутала док сам ја говорио. Упитао бих је зашто ћути, а она би одговорила: "Брез пити, нема разговора". Па би узела пиће и говорила - говорио је Арсен.

БОНУС ВИДЕО: