Главни протагонисти били су Радашин Раковић (Радош Бајић) и његова супруга Радојка Раковић (Љиљана Стјепановић), који су са својим комшијама и рођацима пролазили кроз разне ситуације.

Велику пажњу јавности привукли су млади глумци који су тада дебитовали на екрану. Један од ликова које је публика обожавала била је и мала Милица, коју је тумачила Ксенија Репић.

Ко је Ксенија Репић?

Ова млада талентована глумица, тренутно је студент на Факултету драмских уметности, а иза себе има неколико улога. Последњу ролу остварила је у серији "Азбука нашег живота", где је оживела Марију, а глумила је и у серији "Мочвара".

Фото: РТС принтскрин

 

Она је прву ролу остварила у серији "Село гори, баба се чешља", где је глумила раме уз раме са својом баком Љиљаном Стјепановић. Она је тада тумачила лик мале Милице, а њена појава на екрану увек је измамљивала осмех код гледалаца.

Иначе, Љиљана има двојицу синова и четири унуке, а Ксенија је најстарија. Како је млада глумица рекла, дели доста сличности са баком, а многи тврде да је њена копија.

- Имамо исту енергију, а лепоту је наследила од маме и тате - рекла је раније Љиљана у емисији "Ексклузив" на Првој телевизији, док Ксенија каже да са баком дели и физичке карактеристике.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ksenija Repic (@repic____)

- Имам размак између зуба на баку, и доста личим на њу када је била млада - рекла је једном приликом унука Љиљане Стјепановић.

Како је поносна бака раније истакла Ксенија је од малена волела глуму и позориште, те је за њу сцена природан амбијент.

- Ксенија је већ са годину и по дана одгледала једну од мојих представа, а будући да сам је стално доводила на пробе, она је право позоришно дете које је расло иза кулиса.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ksenija Repic (@repic____)

- За њу је сцена природан амбијент и није необично што ју је толико заволела. Била је веома мала када је почела да прави ‘пједставе’ за све нас у кући - истакла је поносна бака и додала:

- Са четири године држала сам јој часове глуме, а она је све упијала. Тада сам јасно уочила да је талентована за глуму. Била сам поносна - истакла је Стјепановићева.

БОНУС ВИДЕО: