Наиме, фолк музичар имао је здравствене проблеме због алергија, које су га исцрпеле.

Фото: АТА имагес

 

- Већ две године кубурим са алергијом и често се не осећам добро. Лекари никако не успевају да установе на шта сам алергичан и ја се нервирам због тога. Поштујући сугестије доктора, подвргао сам се свим неопходним анализама, али и даље не знамо шта конкретно узрокује моје алергијске реакције и шта би требало да избегавам да бих себи олакшао ситуацију. Најгоре ми је када дође пролеће, тада ми баш буде лоше, а посебно због тога што сам стално на путу ради наступа, а поред тога имам много обавеза и због снимања која знају да се одуже и самим тим делују прилично исцрпљујуће - испричао је раније Илић.

Такође, он је ишао на инфузије и борио се за свој опоравак, те је био врло оптимистичан када су у питању прогнозе његове болести.

- Иначе, немам гушења која су карактеристична за неке алергије, већ ми се само нос затвори. Да зло буде горе, ја иначе имам проблеме са синусима, па када ми се алергијске реакције појачају, дисање ми буде сасвим отежано. Пре неколико дана толико ми није било добро, па сам морао да одем на клинику да примим инфузију, па су ми тада лекари додатно дали још и неке воћне коктеле који су добри за то. Не знам ни ја шта је, живим како морам, па шта буде биће - оптимистички је закључио певач својевремено.

(Стори)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".